Life-Impact

Nederland

 Partner met ons in deze opdracht!

 

 

 

WERKERS IN HET KONINKRIJK

We geloven in de volgende Bijbelse principes van Jezus en willen deze met jullie delen. 

Wat Jezus ons leert:
Jesus was not introducing the ‘no shoes, no money’ model for ministry.

Vervolg...
JEZUS ZEI:

Mattheüs 6:25

Daarom zeg ik jullie: maak je geen zorgen over jezelf en over wat je zult eten of drinken, noch over je lichaam en over wat je zult aantrekken. Is het leven niet meer dan voedsel en het lichaam niet meer dan kleding?

Mattheüs 9:37-38

Hij zei tegen zijn leerlingen: ‘De oogst is groot, maar er zijn weinig arbeiders. Vraag dus de eigenaar van de oogst of hij arbeiders wil sturen om de oogst binnen te halen.’

Mattheüs 10:7

Ga op weg en verkondig: “Het koninkrijk van de hemel is nabij.”

Mattheüs 10:9-11

Neem in je beurs geen gouden, zilveren of koperen munten mee, schaf je voor onderweg geen reistas aan, geen extra kleren, geen sandalen en geen stok, want een arbeider is het waard dat er in zijn onderhoud wordt voorzien. In elke stad en in elk dorp waar je komt, moet je uitzoeken wie het waard is je te ontvangen; blijf daar dan tot je weer verder gaat.

Jesus was not introducing the ‘no shoes, no money’ model for ministry. 

– De opdracht uit Mattheüs 10 was geen opdracht om met niets op weg te gaan, maar het was een opdracht om mensen te vinden die de arbeider willen voorzien in wat hij nodig heeft om in Gods koninkrijk te werken.

WIL JIJ DOOR ONS HEEN
INVESTEREN IN GODS KONINKRIJK?

WORD ONZE PARTNER IN MISSIONS

Wij kunnen ons dan volledig inzetten
voor de missie van Stichting Life-Impact

Doneer

ALGEMEEN NUT BEOGENDE INSTELLING (ANBI)

U kunt ons ondersteunen via st. Life-Impact. Stichting Life Impact is een geregistreerde algemeen nut beogende instelling (ANBI). Dat betekent dat giften aan de stichting aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting en de vennootschapsbelasting. ANBI’s zijn verplicht een aantal gegevens openbaar te maken. Deze gegevens zijn op deze webpage al dan niet met een verwijzing  opgenomen.

© 2024 Stichting Life-Impact

AANMELDEN NIEUWSBRIEF