Ga met ons mee op deze jongerenreis

Naar Moldavië

Update : 4 Mei 2020 22 

Lieve vrienden,

Met een gemengd gevoel kondig ik aan dat we hebben besloten om Love Europe uit te stellen tot 2021. Nu er steeds meer inzicht is wat betreft de gevolgen van het virus, dat alle landen in Europa heeft getroffen, beseffen we dat het onmogelijk is om zo’n evenement te organiseren deze zomer. Ik heb gemengde gevoelens omdat ik er zo naar uitkeek om samen met jou naar Love Europe te gaan. Toch heb ik een enorme verwachting voor wat er in de toekomst gaat komen!

We hadden vorige week een online bijeenkomst en we hebben unaniem besloten om Love Europe uit te stellen tot 2021. Ik hoop dat je je dan bij ons zult aansluiten!

We hebben besloten om de extra tijd, die we nu hebben, goed te gebruiken en het evenement verder te verbeteren, om er zeker van te zijn dat het geweldige resultaten oplevert wanneer we uiteindelijk in 2021 in Moldavië bijeenkomen.

Ondertussen: Er is een enorme behoefte in Moldavië, die alleen maar groeit nu het Corona-virus het de armste mensen in de gemeenschap onmogelijk maakt om werk te vinden, te eten te hebben en fatsoenlijke woonvoorzieningen te hebben. Tudor, de voorganger in de kerk waar we mee samenwerken, zegt dat onbekende mensen hen benaderen voor hulp, maar dat de kerk geen middelen meer heeft. Mensen maken zich meer zorgen over wat ze moeten eten dan over het besmettelijke virus.

Velen van ons gaan nu de mogelijkheden voor onderzoeken om noodhulp te bieden, en ook tijd en moeite investeren om interventies te starten die de omstandigheden van de allerarmsten in Europa kunnen verbeteren. Als je ideeën hebt, deel die dan alsjeblieft, omdat we allemaal, volgens de liefde van God en zijn woord, geroepen zijn om het goede nieuws aan de armen bekend te maken (Jes. 61.1) Als je een inzamelingsactie voor hen kunt starten, doe dit dat alsjeblieft!

Dit ligt zwaar op mijn hart. Het woord van God zit boordevol aanmoedigingen om onszelf toe te wijden om aan de hongerige te schenken en in de behoeften van de onderdrukten te voorzien (Jes. 58:10).

Vrienden, ik hoop dat jullie hierdoor het vertrouwen niet verliezen in de roeping en de opdracht die we hebben. Ik hoop dat je volgend jaar mee gaat!

Veel zegen,

Runar Byberg, YWAM Noorwegen

Love Europe

 

 

 (Klik hier voor de powerpoint, presentatie hier onder)

 

 

 

 

LoveEurope is een visie en actie vanuit

Jeugd met een Opdracht Noorwegen

De leeftijd voor deze jongerenreis

13 tot 25 jaar

Deze reis is een initiatief van
Angelique & Maryse van Balen
In samenwerking met de
Levend Evangelie Gemeente
16 mei
Sponsoractie dag & teamdag
Houd deze alvast vrij in je agenda!

Aanmelden

Vanwege de COVID-19 situatie is het aanmelden nog steeds mogelijk er is (voor nu) geen deadline. Dit omdat we voorlopig gewoon aankijken wat er gaat gebeuren en dus boeken we nog geen tickets. Houd de site in de gaten, door de onzekere situatie kunnen dingen opnieuw veranderen.

Voor meer informatie

De Kosten van Deze Reis

Deelname Love Europe, verblijf en eten: €340 (excl. reiskosten).
LET OP! Overig: vlucht, transfer en mogelijk een extra overnachting nog niet inbegrepen: info volgt. (verwachting rond de €360. Afhankelijk van ticket kosten. Dit maakt de verwachte totale kosten rond de €700)

Ga mee naar Moldavië

Ga jij de uitdaging aan?

We komen met ongeveer 350/400 jongeren uit heel Europa bij elkaar. Ontmoeting, vriendschap, veel fun, maar ook diep in je hart geraakt worden. Aanbidding, evangelisatie, omzien naar de armen, voedsel uitdelen, praktisch werk doen en mensen opzoeken.

We gaan met een hele groep vanuit de LEG en Aalsmeer. Ga mee en heb de reis en vakantie van je leven en ervaar Gods hart door jou heen werken naar de armen en verdrukten.

Wil je meer zijn dan een toeschouwer? Je kunt deel uitmaken van iets groots en een doel hebben dat groter is dan je eigen leven.    

We willen investeren in een plaats waar het ertoe doet. We willen de verlorenen zoeken hen hoop brengen. We willen de hongerigen voeden, de armen kleden en bedroefden troosten.  

We geloven dat God bedroefd is over armoede en sociaal onrecht. En we geloven dat de wereld kan veranderen!  

Ungheni is de 7e grootste stad van Moldavië met ongeveer 35.000 inwoners. We werken samen met lokale kerken en sluiten ons aan bij hun langetermijnplan. Ons doel is om te helpen met het planten van nieuwe kerken in kleinere dorpen rondom de stad. 

Elke dag is er ook tijd voor aanbidding en inspirerend onderwijs.  

 

  

16 mei

Sponsoractie

En TEAMdag

houd deze dag alvast vrij in je agenda

We verblijven in Hotel Vila Verde

En ja hoor, in Ungheni kan je ook …… 

PrograMma

In de loop van de tijd zullen we meer gaan schrijven over het totaal programma en wat er elke dag allemaal gaat gebeuren. Er is natuurlijk ook vrije tijd om leuke dingen te doen.

Maryse van Balen

Ik daag je uit om mee te gaan

Werkt bij Jeugd met een Opdracht Amsterdam 

NicolE Verburg

 

Ik daag jullie allemaal uit om mee te gaan. Ik ga met mijn hele gezin mee!

 

Leiding Jeugdwerk Levend Evangelie Gemeente

MArco & Christine van Kempen

Wij gaan ook mee en zeggen tegen alle jongeren die we kennen…

We dagen je uit om met ons mee te gaan. We hebben er heel veel zin in. Sluit jij je ook bij ons aan?