Gezegend 2020

Freek & Angelique van Balen

Kom binnen, wil je koffie?

Welkom, leuk dat je tijd voor ons hebt. We vertellen je graag onze verhalen van het afgelopen jaar. Natuurlijk nemen we je ook graag mee op een korte reis naar 2020 om je te vertellen wat er allemaal in ons leven en om ons heen gaat gebeuren. Wil je niet alleen virtueel koffiedrinken? We kijken graag wat de mogelijkheden zijn om persoonlijk af te spreken.

 

video bij de koffie

Op deze pagina staan heel veel links. Ga met ons mee op reis. Op deze manier geven we je een inkijkje zodat je iets kunt mee beleven van waar we mee bezig zijn. Veel van wat er binnen Jeugd met een Opdracht gebeurt is gebaseerd op relatie. Leidinggeven gebeurt vanuit en door relatie. Word je uitgenodigd om les te geven op een DTS, dan gebeurt dat meestal vanuit relatie. We zijn dankbaar voor onze vriendenkring, het is zo bijzonder om jullie, lieve mensen in ons leven te hebben. Jullie interesse, steun en dat jullie achter ons staan in gebed en financieel is echt geweldig. Wij kunnen deze missie en dit werk alleen doen door jullie geweldige support. Klik op de koffiekopjes om de video te bekijken.

Kerstvideo van ons

Leuk om even iets persoonlijks tegen jullie te zeggen nu we toch samen koffiedrinken. We zijn dankbaar dat je er bent.

Video Jmeo nati0ale dag

Onze nationale staf dag in de Oosterkerk, Amsterdam. Proef de aanbidding. Freek spreekt over 2020. 

Video Filipijnen

In de gevangenis kwamen 25 mensen tot geloof. Mensen van de Akta stam zijn opgebouwd en gezegend.

Video Bulgarije

Afgelopen zomer hebben we onderwijs gegeven in een Family Camp in Bulgarije en in een DTS in Roemenië.

Ons verhaal 2019 & 2020

We hebben zoveel mooie getuigenissen. Er gebeurt in onze missie zoveel. Daarom vertellen we jullie graag ons verhaal. Spreken onze verhalen en onze missie je aan, word dan onze partner in de missie die we hebben in en bij Jeugd met een Opdracht. Ben je nu nog geen partner, dan nodigen we je uit en vertellen we graag meer over ons werk. Word deel van deze geweldige missie.

Door TE dienen krijg je invloed

Loren Cunningham zegt altijd begin maar gewoon te dienen, dan gaan de deuren vanzelf open. Ons verhaal…….Er is zoveel te vertellen. Angelique mocht haar verhaal vertellen in de lokale krant in Aalsmeer. Begin november zat de Oosterkerk in Amsterdam vol met JmeO medewerkers vanuit heel Nederland. Allemaal met een verhaal over hoe God door hun leven heen werkt. Enkele voorbeelden. In het Centrum van Heerde is ‘De Huiskamer’ geopend om jongeren te bereiken. In Amsterdam is ‘Look Up’ open voor toeristen en voor tours door de stad (zie foto hieronder). Freek mag spreken op de Harvest School en zit ook in het Core-team van Awakening Europe. Als JmeO zijn we betrokken in het Core-team van het jongeren programma op Opwekking. Heidebeek is bezig met nieuwbouw. Amsterdam heeft tientalen teams met honderden mensen ontvangen voor evangelisatie. Vele evangelisatie teams gaan komende zomer de straten op om mensen over Jezus te vertellen. In maart mogen Angelique en ik lesgeven in een ‘ondergrondse’ DTS in Vietnam. India adoption plan, dat meer dan 1200 mensen ondersteunt in India. Te veel verhalen om op te noemen, er gebeuren zulke mooie dingen. En zo mogen we God dienen daar waar Hij deuren opent.

ywam beter begrijpen

In 2020 bestaat Youth with a Mission internationaal 60 jaar. 

Hier lees je meer over de missie van Jeugd met een Opdracht. De opdracht en openbaring die God heeft gegeven.

God heeft de afgelopen jaren duidelijk visie en openbaring gegeven. De opdracht is om de volgende generatie te mobiliseren voor zending. Om hen te discipelen om God te kennen en Hem bekend maken. Zijn stem te leren verstaan en gehoorzaam te Zijn aan wat Hij zegt.

Visie en erfenis:  

1. Loren Cunningham kreeg de openbaring van golven van jonge mensen die de wereld overgingen

2. De visie en openbaring over de zeven gebieden van invloed in de samenleving

3. De visie en openbaring van het Christelijke Magna Carta

4. De visie en openbaring over het beëindigen van Bijbel-armoede in deze wereld

Filipijnen 2019

Een bijzondere reis samen met Angelique en Maryse. 17 jaar na onze DTS-outreach bij de Akta-tribe bezochten we in het noorden van de Filippijnen opnieuw deze stam. Geweldig om daar te onderwijzen, dorpjes te bezoeken en met jonge mensen te bidden. In Laoag op een andere plaats in het noorden kwamen mensen tot geloof tijdens de ministry in de gevangenis. Ook de tijd in Cebu was echt bijzonder. Een reis waar we tot zegen voor velen mochten zijn.

Bulgarije 2019

In Bulgarije waren we de hoofdsprekers op een Family Camp. Bijzonder om dat nu samen te kunnen doen. We waren vaker uitgenodigd, maar Angelique kon nooit in die periode vanwege haar werk. God raakte de deelnemers aan door het onderwijs, door de gesprekken en tijdens momenten van bediening. Op een avond toen alle gezinnen bij elkaar waren begon de Heilige Geest op een heel bijzondere manier te werken, voornamelijk onder de oudere kinderen (tieners). Die vielen opeens stuk voor stuk op hun knieën begonnen te huilen en God te aanbidden zonder dat er iemand aan te pas kwam. Later getuigenden ze dat dit het meest bijzondere moment van het kamp was.

Leaders learning community

Twee keer per jaar brengen we al de leiders van JmeO Nederland bij elkaar om te connecten, om samen te leren en om samen te luisteren naar wat God tegen ons wil zeggen. We brengen alle lagen van leiderschap bij elkaar, als een community die van elkaar leert. Senior leiders en oudsten in onze beweging, basis leiders, leiders van de diverse regioteams en de opkomende generatie leiders.

CAMBODJA. In januari gaan Steve Ashworth en Freek naar een van de UofN trainingslocaties in Cambodja, waar alle Aziatische leiders bij elkaar komen om samen te leren. Wij gaan daar naartoe om van hun ervaringen te leren over hoe ze hun Aziatische Learning Community op hebben gezet.  

 

Vietnam 2020

Het wonder van de reis naar Vietnam maart/april 2020. In november kregen we een email met de vraag of we naar Vietnam willen komen om les te geven op een ‘ondergrondse’ DTS. Thema: Vaderhart van God en gezinsrelaties. Om een lang verhaal kort te maken. Vanaf het eerste moment ervoeren we in gebed Gods leiding om te gaan, maar er was geen ruimte in onze agenda om twee weken te gaan en in Vietnam was het niet mogelijk om te schuiven met de data. In één week opende God de deur en veranderde alles. Van een andere DTS waar ik les zou geven kwam opeens de vraag om de week te verplaatsen. Dat was de eerste week die voor Vietnam vrijkwam. Toen kwam er een soortgelijke verandering in Vietnam waardoor de tweede week ook vrij kwam. Wat betreft de agenda was er nu ruimte om te gaan. In een week is het hele reisbedrag voor twee tickets binnen gekomen. Gods wegen zijn bijzonder en ondoorgrondelijk. 

Lesgeven

In 2020 zullen we op verschillende plaatsen lesgeven in DTS’en. Een DTS op Heidebeek in januari. In februari start de eerste Sign Language DTS in Europa, locatie Roemenië in de plaats Constanta. Maart/april zullen we twee weken lesgeven in een DTS in Vietnam in de plaats Ho Chi Minh. En voor de zomer zullen nog een week lesgeven in de DTS in Roemenië. In de zomer zal Freek ook spreken op de Harvest School op de Betteld.

Bid voor ons

Voor visie, geloof, vrijmoedigheid, bescherming, gezondheid, voorziening

word onze partner in missions

JmeO is een vrijwilligersorganisatie en betaalt geen salaris. Wij zetten ons samen voltijds in, en leven voor 100% in afhankelijkheid van God. We geloven en vertrouwen in het Bijbelse principe van partners in de oogst. Bedenk eens wat een enorme impact we samen, met jullie als partner, kunnen krijgen!

Koffie met Freek & Angelique!

Weekend

Middag of avond

Door de week

Overdag of ’s avonds

Relatie

Ontmoeting met een kop koffie

Verhalen delen 

 

locatie

Je bent van harte welkom bij ons thuis in Aalsmeer maar we kunnen ook naar je toe komen!

Bedankt

voor jullie tijd

 

Coffee Bean

Tot de volgende keer

Freek & Angelique

Doneer

ALGEMEEN NUT BEOGENDE INSTELLING (ANBI)

U kunt ons ondersteunen via st. Life-Impact. Stichting Life Impact is een geregistreerde algemeen nut beogende instelling (ANBI). Dat betekent dat giften aan de stichting aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting en de vennootschapsbelasting. ANBI’s zijn verplicht een aantal gegevens openbaar te maken. Deze gegevens zijn op deze webpage al dan niet met een verwijzing  opgenomen.

© 2024 Stichting Life-Impact

AANMELDEN NIEUWSBRIEF