Happy new year Voorspoedig 2021

Freek & Angelique van Balen

Dankbaar

Hebreeën 12:28 Do you see what we’ve got? An unshakable kingdom! And do you see how thankful we must be? Dit is in deze tijd zo relevant, Zijn troon is onwankelbaar. Jezus, is de hoop voor deze wereld. Daarom zijn wij zo enorm dankbaar.

We zijn super dankbaar dat we, dankzij jullie steun en gebeden, ons voltijds mogen inzetten voor Zijn Koninkrijk. 2020 is een heel bijzonder jaar geweest. We moesten bijna vloeibaar zijn om ons telkens weer te kunnen aanpassen. In dit alles hebben we echt mogen ervaren dat Zijn Koninkrijk onwankelbaar is. In dit Covid-19 seizoen hebben we elkaar heel hard nodig. Al zien we elkaar minder vaak en kunnen we alleen in kleine groepen bij elkaar komen, het is zo belangrijk om met elkaar verbonden te blijven. Ook is dit een tijd waarin nieuwe initiatieven ontstaan en we op een nieuwe en frisse manier mogen uitreiken naar hen die God nog niet kennen.

Wij wensen jullie prettige kerstdagen en een gezegend 2021!

Twee jaar geleden

 

Het is nu iets meer dan twee jaar geleden dat we in geloof zijn uitgestapt in de opdracht die God ons heeft gegeven om Jeugd met een Opdracht in Nederland te gaan leiden. Het was een enorme uitdagende taak en ook een enorme geloofsstap. Nu, twee jaar later, kunnen we zeggen dat we, met onze blik op de toekomst gericht, hard hebben gewerkt aan de structuren en het leiderschap binnen JmeO. God heeft diverse malen tegen ons gesproken: ‘Bereid je voor op de oogst die gaat komen. Bereid je voor op vermenigvuldiging en groei.’ We zien uit naar wat God in ons land en wereldwijd gaat doen! God heeft alles in zijn hand, en Hij wil dat niemand verloren gaat. Wij willen ons daar fulltime voor inzetten.

Permission to dream, permission to go

Profetische woorden komen naar ons toe. YWAM je bent geroepen om nieuwe dingen te starten, om te pionieren, om te zenden en om te gaan. Het jaar 2021 wordt een jaar vol van (nieuwe) uitdagingen.

Veel nieuwe initiatieven worden genomen. Er wordt hard gewerkt aan de nieuwbouw om meer mensen te kunnen ontvangen en te trainen. In januari start onze Europese leidersschool met 80 studenten vanuit heel Europa. Angelique werkt hier heel hard aan. De eerste module is online. In april hopen we face-to-face bij elkaar te komen in Noorwegen. DTS’en gaan door. Veel jongeren willen getraind worden om uit te gaan. In het voorjaar gaat er een nieuw team starten in Maastricht. Angelique is, voor nu, ook interim leider van het jeugdwerk van de Levend Evangelie Gemeente.

Gebedspunten

Soms even stil zitten in een heerlijke stoel die we hebben staan. Stil zitten om naar Jezus te luisteren. Soms tijdens het werken, soms even voordat je ergens op reageert. Maar ook die momenten om gewoon met Hem alleen te zijn. Vaste ritmes creëren, dat is in ons drukke leven soms best een uitdaging. 

– Bidden jullie met ons mee dat Zijn Koninkrijk met kracht zal gaan baanbreken.

– Bidden jullie mee dat jonge mensen in hun bestemming gaan wandelen en gaan functioneren in de aan hen, door God, gegeven passie.

– Op dit moment zijn er drie teams vanuit Nederland op outreach. We willen blijven uitgaan om de wereld te bereiken, binnen de huidige mogelijkheden.

– Jmeo heeft +/- 230 medewerkers, meer dan 200 studenten per jaar en meer dan 100 projecten buiten Nederland, op alle continenten. Bij hen zijn op dit moment ook grote uitdagingen.

YWAM NL

Amsterdam | Heerde | Bleskensgraaf | Rotterdam | Utrecht
Dordrecht | Arnhem | Ambt Delden | Assen | Sneek | Maastricht (2021)

Bid voor ons

Voor visie, geloof, vrijmoedigheid, bescherming, gezondheid, voorziening

EN Word onze partner

in missions

JmeO is een vrijwilligersorganisatie en betaalt geen salaris. Wij zetten ons samen voltijds in, en leven voor 100% in afhankelijkheid van God. We geloven en vertrouwen in het Bijbelse principe van partners in de oogst. Bedenk eens wat een enorme impact we samen, met jullie als partner, kunnen krijgen!

De Missie van ywam

Dit jaar, 2020 vierden we het bestaat van Youth with a Mission internationaal 60 jaar. 

Hier lees je meer over de missie van Jeugd met een Opdracht. De opdracht en openbaring die God heeft gegeven.

God heeft de afgelopen jaren duidelijk visie en openbaring gegeven. De opdracht is om de volgende generatie te mobiliseren voor zending. Om hen te discipelen om God te kennen en Hem bekend maken. Zijn stem te leren verstaan en gehoorzaam te Zijn aan wat Hij zegt.

Visie en erfenis:  

1. Loren Cunningham kreeg de openbaring van golven van jonge mensen die de wereld overgingen

2. De visie en openbaring over de zeven gebieden van invloed in de samenleving

3. De visie en openbaring van het Christelijke Magna Carta

4. De visie en openbaring over het beëindigen van Bijbel-armoede in deze wereld

Koffie met Freek & Angelique!

Weekend

Middag of avond

Door de week

Overdag of ’s avonds

Relatie

Ontmoeting met een kop koffie

Verhalen delen 

 

locatie

Je bent van harte welkom bij ons thuis in Aalsmeer maar we kunnen ook naar je toe komen!

Bedankt

voor jullie tijd

 

Coffee Bean

Fijne feestdagen

Freek & Angelique

Doneer

ALGEMEEN NUT BEOGENDE INSTELLING (ANBI)

U kunt ons ondersteunen via st. Life-Impact. Stichting Life Impact is een geregistreerde algemeen nut beogende instelling (ANBI). Dat betekent dat giften aan de stichting aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting en de vennootschapsbelasting. ANBI’s zijn verplicht een aantal gegevens openbaar te maken. Deze gegevens zijn op deze webpage al dan niet met een verwijzing  opgenomen.

© 2024 Stichting Life-Impact

AANMELDEN NIEUWSBRIEF